Norges rimeligste på original DuPont™ Corian® og massiv stål

Corian® Benkeplate Tilbud

Corian Benkeplate tilbud

DuPont™ Corian® benkeplater, rimeligere blir det ikke!

Tilbud på DuPont™ Corian® i fargen "Glacier White" og 6 fine kjøkkenvasker til 60 cm vaskeskap i stål, granitt eller Corian®.

PENESTE OVEFLATEBEHANDLING OG 15 ÅRS UTVIDET GARANTI!
Hos Stil & Form polerer vi våre benkeplater i korn 600, det gir den absolutt fineste og mest langtidsholdbare overflate. Mange av våre konkurrenter velger å slutte i korn 240-320 for å spare tid, det gjør at benkeplaten er mer modtakelig for flekker og ikke holder sig pen i like lang tid.
I tillegg står vi inne for vårt produkt og gir derfor 15 års utvidet garanti på våre DuPont™ Corian® benkeplater.

Prisen på 4.395,- er inkl. mva pr. løpe meter opp til 750 mm i dypde.
Har du dypde fra 751-1050 mm, er prisen 6.995,- og 8.995,- hvis det er 1051-1500 mm.

Tilbud gjelder for 12 mm tykke benkeplater i fargen "Glacier White" og med en af våre vasker.
Leveringstiden er ca. 6 uger fra godkjent produksjonstegning.

Tilleggspriser:
Hull til armatur: 349,-
Hull til koketopp: 1.750,- Planlimt: 2.995,-
Utskjæring i kant: 995,-

Frakt kommer i tillegg.

Corian tilbud benkeplater


Corian pris tilbud benkeplate

Corian kjøkkenbord tilbud

Elegant og robust Corian® benkeplate til ditt nye kjøkken

Med sin robuste overflate og vakre eksteriør får du benkeplaten du er ute etter på ditt nye kjøkken. Enten du pusser opp eller bygger et helt nytt hjem, vil en DuPont™ Corian® benkeplate være det beste valget.

Dens kvalitet, eleganse og robusthet er en kombinasjon du definitivt vil ha på kjøkkenet ditt. En benkeplate må tåle å bli brukt i stor grad, da vi tilbringer mye tid på kjøkkenet vårt. Det er derfor viktig at du kjøper en benkeplate i et skikkelig materiale. En Corian® benkeplate er derfor å foretrekke, da den består av et motstandsdyktig materiale som også er lett å vedlikeholde. Er du derfor på jakt etter en elegant, lekker bordplate som tåler å bli brukt – da har du havnet på rett side. Vi i Stil & Form selger Corian® benkeplater, og vi har selvfølgelig også et godt tilbud til deg.

Corian® benkeplater

DuPont™ Corian® er et anerkjent merke som vi kan tilby hos Stil & Form. Corian® er kjent for sine stilige og elegante uttrykk, hvor det aldri har vært spart på slitestyrken. Dette gjør at det både er et øye for detaljer og benkeplatens formål.

En benkeplate på kjøkkenet står i et utsatt miljø hvor både fukt, varme og kulde spiller en stor rolle. I tillegg brukes benkeplaten til stadighet, og den må derfor tåle at det legges forskjellige ting på den.

Det er mange fordeler med Corian® benkeplater, og vi har listet opp noen av dem her:
- Ingen synlige skjøter
- Riper kan enkelt fjernes
- Større skremmer osv. kan erstattes med en ny Corian® benkeplate i det berørte området.

Det er derfor en benkeplate som fortsetter å gi og gi, samtidig som du kan dra nytte av dens gode egenskaper. Du kan også selv fjerne riper, det innebærer sliping av benkeplaten.

Corian® benkeplate hos Stil & Form

Hos Stil & Form er det mulig å bestille en Corian® benkeplate i flere forskjellige størrelser og snitt. Det betyr at du kan finne akkurat den Corian® benkeplate i de riktige dimensjonene du leter etter til ditt nye kjøkken.
Vi i Stil & Form har et stort utvalg av Corian® benkeplater og vasker. Det er til og med mulig å få en planlimt koketopp, som gjør at platetoppen er helt i flukt med resten av Corian® benkeplaten. Den etterlater seg et gjennomtenkt utseende som passer perfekt til sjarmen til en Corian® benkeplate.

Corian® benkeplate i farger

Den mest populære fargen er en hvit Corian® benkeplate, siden mange ønsker en enkel og lett benkeplate. Men det finnes også mange Corian® benkeplater tilgjengelig i forskjellige farger, så det er definitivt en farge for deg. Vi har et stort utvalg Corian® benkeplater i farger, og finner du ikke fargen du ønsker, kan vi enkelt få tak i fargen du har i tankene.

Original Corian® og 15 års utvidet garanti

Corian®benkeplater er av høy kvalitet og dermed også en ettertraktet vare. DuPont™ er det eneste selskapet som produserer originale DuPont™ Corian® for Corian® benkeplater. Bare DuPont™ har rett til å kalle det Corian®.

Når du bestiller Corian fra en autorisert produsent får du automatisk 10 års produktgaranti, men fordi vi står bak produktet vårt får du hos Stil & Form 15 års utvidet produktgaranti - dette inkluderer ikke generell slitasje, som fortsatt kan kreve polering av benkeplatene dine etter flere år, men Corian kan alltid poleres opp slik at den fremstår som ny.

Benkeplate til kjøkken og baderom

Siden benkeplaten er laget av et komposittmateriale får benkeplaten den perfekte kombinasjonen, som sikrer at holdbarheten definitivt ikke går på bekostning. Den blir derfor motstandsdyktig mot for eksempel fukt, og den glatte, hygieniske overflaten sørger for at bakterier og for eksempel mugg raskt fjernes. Bakteriene har ingen steder å gjemme seg.

Du kan derfor finne både Corian® benkeplater til kjøkken og bad, da materialet er perfekt egnet til våte og krevende miljøer.