Norges rimeligste på original DuPont™ Corian® og massiv stål

DuPont™ Corian® Benkeplater

Corian benkeplater til kjøkken og bad

Vi er spesialister på Corian benkeplater og har stor erfaring med å lage benkeplater i alle utforminger og farger. Vi går høyt opp i finish og som den eneste leverandør sluttpolerer vi i korn 400 som gir en halvblank overflate og som er mer avvisende overfor flekker.
Våre priser på Corian ligger ca. 35% under de normale veiledende priser på Corian.

Drømmer du om en kjøkkenbenk i Corian, har du nå muligheten til å få det til en overraskende god pris. Vi leverer direkte fra produsent, noe som gir flere fordeler. Vi kan levere på bare ca. 5 uker etter at vår produksjonstegning er godkjent av deg, og vi kan tilby DuPont™ Corian® benkeplater til kjøkken og baderom i en prisklasse som ikke før er sett i det private markedet.

DuPont™ Corian® kommer nå i over 100 farger, som gir større variasjonsmuligheter enn noe annet produkt på markedet. Vi har alltid Glacier White, Designer White og Cameo White på lager, men de andre fargene er ikke langt unna.

Corian baderom

De mørke Corian farger egner seg best til baderom og vi anbefaler dem ikke til kjøkken da de med tiden vil få riper og patina. Men er man oppmerksom på dette kan de mørke Corian farger også fungere flott på et kjøkken især de med DuPonts DeepColour technology, som du kan lese mer om her ..

Vi har montører, som gjerne monterer benkeplaten for deg og vi kan sveise platene hos deg, hvor du får en benkeplate til å fremstå som et helstøpt element i kjøkkenet eller på badet, uten synlige overganger.

DuPont gir 10 års garanti på Corian benkeplater, det kan du lese mer om her.

Ønsker du et tilbud på en Corian kjøkkenbenk eller en benkeplate til badet, så send oss dine mål eller din tegning. Du kan sende din tegning/skisse til post@stilform.no.

Vi utfører også spesialoppdrag i Corian, og kan f.eks tilby spisebord og sofabord i en kombinasjon av Corian og rustfritt stål etter dine mål. Skriv til oss for mer informasjon på post@stilform.no.

Corian kan formes med vasker i Corian, men mange velger å kombinere det med en stålvask, spesielt på kjøkkenet, som blir underfrest. Vi kan levere vasker fra stort sett alle leverandører så som Blanco eller Lavabo og vi har lagerført de fleste vasker fra évíer.

Corian baderomsvask Energy 7720

* Råplater fra DuPont produseres i USA og etterbehandling utføres i Europa.
Våre benkeplater produseres i EU i henhold til DuPont Corian® Quality Network.
DuPont Corian vaskene produseres i Europa.