Norges rimeligste på original DuPont™ Corian® og massiv stål

CORIAN TILBUD

Corian tilbud

Tilbud på Corian Glacier White med fritt valg mellem 3 fine kjøkkenvasker til 60 cm vaskeskap i stål, granitt eller Corian.

Prisen på 3.295,- er NOK inkl. mva pr. løpende meter opp til 750 mm i dybde.
Har du dybde fra 751-1050 mm er prisen 4.995,- og 6.595,- hvis det er 1051-1500 mm.

Tilbud er kun gjeldende for 12 mm tykke benkeplater i i fargen Glacier White og med en av våre vasker eller uten vask (det er minimum kjøp på 3 meter uten vask). Har du andre ønsker kan du se priser her.

Leveringstiden er ca. 4 uker fra godkjent produksjonstegning og vi står gjerne for oppmåling og montering, evt. inklusiv sveiset samlinger hos deg.

Priser som kommer i tillegg:
Hull til blandebatteri: 295,-
Hull til koketopp: 1.500,-
Utskjæring i kant: 800,-

Oppmåling og montering: 9.000,-
Samling i Corian pr. stk.: 1.000,-

Frakt kommer i tillegg.

Corian pris tilbud benkeplater

Corian tilbud benkeplater

Corian benkeplate tilbud

Viktig bestillingsinformasjon:

Skal Stil & Form stå for oppmåling og montering gjelder følgende:

1. OPPMÅLING: Kjøkkenet MÅ være montert når vi kommer på oppmåling. Er kjøkkenet ikke ferdig montert kan vi ikke måle opp og du vil bli fakturert for ekstra kjørsel.

2. LEVERING: Vi leverer altid til gateplan. Derfor bør du ha noen som kan hjelpe deg med å bære inn. Benkeplater må avklimatisere i rommet i 24 timer før montering.
I noen områder kan vi hjelpe med innbæring, pris for dette må avtales på forhånd, men er ikke inkludert i tilbud.
Forsendelsen skal sjekkes ved ankomst for skader før du lar fraktmann kjøre videre. I tillegg skal forsendelse sjekkes for om alt er med og produsert korrekt.

3. MONTERING: Gulv må være avdekket og sklisikkert, montør er forpliktet til å bruke vernesko. Montering kan ta lengere tid enn forventet og du bør ikke bestille andre håndverkere/rørlegger før montering er avsluttet.
Stil&Form dekker under ingen omstendigheter utgifter til andre håndverkere.

4. EMBELLASJE: Stil & Form bortkjører ikke embellasje eller gammel benkeplate etter avsluttet montering. I noen områder kan vi stå for dette, pris kan avtales med montør, men er ikke inkludert i tilbud.

Står du selv for oppmåling og montering gjelder følgende:

1. PRODUKSJON: Vi lager en produksjonstegning som du må godkjenne. Kun denne er gjeldende og det eneste vi kan produsere ut fra. Du har ansvaret for at målene stemmer. Er du i tvil om noe, så spør.

2. LEVERING: Vi leverer til gateplan, du må selv sørge for å bære inn. Ved ankomst skal levering sjekkes for skader før fraktmann kjører og etterfølgende for om alt er med og korrekt.