Norges rimeligste på original DuPont™ Corian® og massiv stål

Gode råd

Her noen gode råd ved kjøp av benkeplater.

1. Bestill i god tid

Benkeplater er sjeldent et impulskjøp, derfor husk å bestille i god tid. Vi har et stort lagerprogram, men noen farger/materialer kan være på bestilling, vasker kan være i restordre eller lastbilen kan punktere. Så vær i så god tid som mulig. Er det en hastesag vil vi gjøre alt for å hjelpe, men vi kan ikke levere hurtigere enn vi kan produsere.

2. Dobbelsjekk produksjonstegninger

Er du i tvil om noe så spør. Vi kan kun produsere ut fra egne produksjonstegninger, ikke håndskisser eller andre mål. DU HAR ANSVARET FOR AT MÅLENE STEMMER.

3. Skjeve vegger og vinkler

Måler du selv opp og har skjeve vegger og vinkler, fortell det til oss så vi kan lage kontrollmålstegninger. Er du meget i tvil eller blir det for omfattende, anbefales det at vi måler opp og har ansvaret.

4. Bestilling av rørlegger og andre håndverkere

Vent med å bestille rørleggere og håndverkere til benkeplaten er montert. Fraktskader og forsinkelser kan forekomme og vi kompenserer ikke for andre håndverkerutgifter.

5. Sjekk benkeplatene ved levering

Sjekk benkeplatene ved ankomst. Fraktskader må opplyses til fraktmannen. Usynlige feil kan forekomme som ikke ses ved levering. Vi må gjøres oppmerksom på dette innen 7 dager og innen benkeplaten på noen måter bli tatt i bruk.

6. Levering til gateplan

Vi leverer altid til gateplan. Derfor bør du ha noen som kan hjelpe deg med å bære inn. Det gjelder også i de tilfelle, hvor vi skal montere. En benkeplate bør avklimatisere i rommet i 24 timer før montering. Har du ikke mulighet for selv å arransjere dette, vil vi så vidt mulig gjerne være behjelpelig.

7. Oppmåling av Stil & Form

Kjøkkenet MÅ være montert når vi kommer på oppmåling. Er kjøkkenet ikke ferdig montert kan vi ikke måle opp og du vil bli fakturert for ekstra kjørsel.

8. Vedlikehold

Det finnes ikke vedlikeholdsfrie benkeplater, kun nesten. Vi medsender alltid veiledning, les den før du setter igang. Det er mulighet for å bestille servicepakker til de ulike benkeplater.