Norges rimeligste på original DuPont™ Corian® og massiv stål

Rustfritt Stål Benkeplater

Benkeplater i rustfritt stål

Vi leverer benkeplater og interiør i rustfritt stål, både til private og foretak. Vi leverer stålbenkeplater i massiv stål på 5-10 mm tykkelse.

Stål benkeplater har lenge vært det foretrukne materiale til industrikjøkkener, men er nå blitt veldig populært til private hjem også.
Det er ikke uten grunn at industrien lenge har foretrukket dette materiale, da det er holdbart og hygienisk, men det gjør seg også utrolig flott til kjøkken benkeplater.

Med stål for du et tøft look og en meget holdbar benkeplate og det kan kombineres på mange flotte måter med tre, stein eller Corian.

Stål fåes i 2 overflatebehandlinger, børstet eller curlet, hvor børstet er det mest solgte. Men curlet overflate vinner frem da det har en matt overflate og er mindre mottakelig for fett og riper.

Vi kan også tilby vasker fra évíer, da de er i kraftig 1,2 mm stål som gjør de er meget velegnet til isveising, du kan se évíer vaskene her..

Ønsker du et tilbud på nettopp din benkeplate, så send oss dine mål til post@stilform.no.

Stålbenkeplater til industri

Rustfritt stål til industri

Vi har stor erfaring med industrikjøkken, sykehusinventar og aptering på skip. Har du et industrielt prosjekt, som du ønsker at vi skal hjelpe til med, kan du sende oss en mail og vi vil hjelpe deg igjennom hele prosessen, fra prosjektering til levering av interiør og benkeplater i rustfritt stål.